عرضه کلی شیره خرمای سنتی

در مرکز عرضه کلی شیره خرمای سنتی این محصول در خلوص و اصالت بالا ارائه می شود که کیفیت ممتاز و طبیعی بودن محصول مورد توجه مشتریان قرار گرفته و بر محبوبیت آن افزوده است، لذا مشتریان نیز می توانند این شیره را بسیار باکیفیت و منحصر به فرد تهیه نموده و با تهیه عمده و بدون واسطه از قیمت های باصرفه و ارزانتر آن نیز بهره مند شوند.

عرضه کلی شیره خرمای سنتی

۳ مورد از مزایای شیره خرمای بدون افزودنی

3 مورد از مزایای شیره خرمای بدون افزودنی شیره خرمای بدون افزودنی خواص زیادی برای بدن دارد که در اینجا قصد داریم شما را با سه مورد از این خواص آشنا کنیم:

  • شیره خرما انرژی زا بوده و افزایش دهنده قدرت یادگیری دانش آموزان و کودکان می باشد علاوه بر آن به دلیل فیبر بالایی که دارد از خواص ملین برخوردار بوده و یبوست را نیز برطرف می کند لذا سلامت دستگاه گوارش را نیز به همراه دارد چون دارای باکتری های مفیدی است که برای معده و روده مفید هستند.
  • شیره خرما دارای کارتنوئید و ویتامین آ است که جلوگیری کننده از شب کوری و افزایش دهنده بینایی می باشد و در صورتی که در دوران زایمان استفاده شود سبب بازتر شدن دهانه رحم و زایمان راحت تر خواهد شد همچنین آهن، فولات و اسیدفولیک موجود در آن به بهبود کم خونی کمک می کند.
  • شیره خرما منیزیم، فسفر و ویتامین ب دارد که رفع کننده خستگی و ضعف بوده و به دلیل داشتن کالری بالا به افزایش وزن کمک می کند علاوه بر آن دارای ویتامین د و ث است که از جمع شدن ملانین در پوست جلوگیری نموده و خاصیت الاستیک پوست را فراهم می کند لذا افزایش دهنده قوای جنسی، افزایش دهنده رشد مو، تقویت کننده استخوان و کنترل کننده استخوان ها نیز می باشد.

صادرات انواع شیره خرمای سنتی

صادرات انواع شیره خرمای سنتی صادرات شیره خرمای سنتی در انواع مختلف توسط تولیدکنندگان و تجاری انجام می شود که در این عرصه فعالیت دارند و با شناخت و تجربه ای که از محصول و مشتریان داشته بهترین کیفیت ها را در دسترس مشتری در بازارهای بین المللی قرار می دهد.

شیره خرما صادراتی به سه روش تهیه می شود که به ذکر آنها می پردازیم:

  • تولید شیره به روش جوشاندن: در این روش خرما را به همراه آب در دیگ و بر روی حرارت قرار می دهند تا بجوش آید و بعد از اینکه آب آن غلیظ شد و خرما پخته شد آن را از صافی عبور می دهند.
  • تولید شیره در حوضچه های سیمانی: در حوضچه هایی که تا یک و نیم متر بالاتر از زمین است خرما را ریخته و با فشاری که خرماها بر هم وارد می کنند شیره آنها جدا می شود و از سوراخی که در زیر حوضچه است خارج می شوند.
  • تولید شیره به وسیله حصیر: در محفظه ای که با برگ درخت خرما درست شده خرماها را می ریزند و با فشاری که بر آنها بر اثر وزن خرما وارد می شود شیره ها از منافذ جدا می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما