عرضه کلی ارده کنجد اعلا

با وجود مرکز عرضه کلی ارده اعلا می توان این محصول را بسیار باصرفه و با قیمت های مناسبی تهیه نمود لذا علاوه بر اینکه به صورت عمده و بدون واسطه ارائه می شود در خلوص و با اصالت بالا در دسترس مشتریان قرار می گیرد. مشتری نیز با این وجود از خرید خود اطمینان و رضایت کاملی خواهد داشت چون در بین خریداران در درجه اول کیفیت از اهمیت زیادی در زمان خرید برخوردار است.

عرضه کلی ارده کنجد اعلا

۳ مورد از مزایای ارده کنجد

3 مورد از مزایای ارده کنجد ارده کنجد مزایای بسیار چشمگیر و مفیدی دارد که در اینجا به ذکر سه مورد از آن می پردازیم:

  • کاهش دهنده کلسترول و چربی مضر خون است که به دلیل غنی بودن از کلسیم نیز برای رفع پوکی استخوان و آلزایمر و سلامت بخشی به دندان مفید می باشد، همچنین از بین برنده دمل و ورم بوده که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی خاصیت ضد سرطانی دارد.
  • ملین و مسهل است که روده را به حرکت در می آورد و خاصیت قاعده آوری نیز دارد که سبب تقویت رحم و قوای جنسی می شود، لذا اشتها را کاهش داده و از چاقی جلوگیری می کند و مصرف آن به افرادی که دارای اضافه وزن هستند توصیه می شود در حالی که مصرف زیاد از حد آن به دلیل داشتن کالری سبب چاقی خواهد شد.
  • دارای انرژی بالایی بوده و مفید برای برونشیت و تنگی نفس می باشد که از بیماری های کبد، کلیه، مشکلات قلبی و عروقی نیز پیشگیری می کند، لذا به دلیل انرژی زایی و کلسیم بالا برای افرادی که دارای فعالیت های هوشی و بدنی بالایی هستند مناسب می باشد.

صادرات انواع ارده کنجد اعلا

صادرات انواع ارده کنجد اعلا صادرات ارده کنجد اعلا از اهداف بلند مدت بسیاری از تجار و تولید کنندگانی است که در این عرصه فعالیت دارند و تولیدات مازاد بر نیاز کشور را در بازارهای بین المللی عرضه می کنند. لذا علاوه بر ارزآوری برای کشور جایگاه این محصول در عرصه بین الملل حفظ خواهد شد.

ارده کنجد از دانه های ریز کنجد تولید می شود که در کل دنیا از محبوبیت زیادی برخوردار بوده و در ایران نیز اکثرا به عنوان صبحانه و همراه با عسل، شیره، مربا و … میل می شود. همچنین از آن انواع سس سالاد، حلوا، حلوا ارده، نان موزی، کیک، کوکی و دیپ نیز تهیه می شود.

ارده کنجدی با نام های طحینه و تاهینی نیز شناخته می شود که با کنجد کوبیده شده به دست آمده است و از بافت صاف و نرم با رنگ قهوه ای مایل به زرد برخوردار می باشد و کمی تلخی از آن به مشام می رسد. این ماده به دلیل داشتن اسیدهای چرب باید در جای خشک و خنک بدور از نور خورشید نگهداری شود چون اسیدهای چرب آن در برابر گرما اکسید خواهد شد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما