مرکز صادرات شیره انگور خالص عمده

شیره انگور خالص یک ماده غذایی بسیار مفید و مقوی می باشد که علاوه بر انرژی زا بودن دارای فواید زیادی برای کودکان و همچنین بزرگسالان می باشد.شیره انگور طبیعی دارای مواد معدنی زیادی بوده که برای درمان بسیاری از بیماری ها و برای رشد کودکان و همچنین راحت تر شدن زایمان خانم های باردار استفاده می شود.

آهن ،فولات ،منیزیم و ویتامین ها از جمله مواد معدنی موجود در شیره انگور می باشد که باعث افزایش نیرو و توان جسمی و جنسی افراد می شود.شیره انگور به روش های مختلفی اعم از خانگی و با استفاده از دستگاه های مکانیزه و تمام اتوماتیک تهیه می شود که اکثراً می گویند بهترین روش برای تولید شیره انگور می باشد.

در اینجا شیره انگور غلیظ و با کیفیت با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک و بدون دخالت دست و در نهایت تمیزی و بهداشت تهیه می‌شود و از اضافه کردن هر نوع ماده شیمیایی خودداری کرده ایم تا کیفیت مطلوب حاصل شود چون رضایت شما مصرف کننده عزیز همیشه برای ما حرف اول بوده و خواهد بود.

مرکز صادرات شیره انگور خالص عمده

نکاتی برای تولید شیره انگور خالص

نکاتی برای تولید شیره انگور خالص تولید شیره انگور به دو روش سنتی و صنعتی انجام می‌شود. برای تهیه کردن شیره انگور از خاکی به نام خاک سفید استفاده می‌شود این خاک با گرفتن اسیدیته انگور از ترش مزه شدن آن جلوگیری می‌کند. درست کردن شیره با روش‌های سنتی و غیر استاندارد کیفیت مطلوبی ندارد زیرا در این روش شیره کاملاً تصفیه نمی‌شود و خاکی که به آن اضافه شده است کامل گرفته نمی شود به همین خاطر مقداری از خاک در شیره دیده می شود که باعث تیره تر شدن رنگ وپایین آمدن سطح کیفیت آن نیز می گردد.

در روش های صنعتی مواد اضافی داخل شیره کاملاً تصفیه شده و گرفته می‌شود و حتی درصد قلیایی شیره نیز به حد استاندارد می رسد این کار باعث شفاف تر شدن رنگ شیره انگور و افزایش مرغوبیت آن می گردد. دقت داشته باشید که خاک و سایر آلاینده‌های موجود در شیره باعث بروز مشکلاتی از قبیل سنگ کلیه در افراد می گردد.

به خاطر داشته باشید که حرارت بالا تاثیر زیادی در رنگ شیره دارد. این حرارت بالا علاوه بر تغییر رنگ باعث از بین رفتن بسیاری از مواد معدنی، ویتامین ها و بسیاری از خواص آن می‌شود که در روش های سنتی این کار زیاد اتفاق می‌افتد.

روش تشخیص کیفیت شیره انگور طبیعی

روش تشخیص کیفیت شیره انگور طبیعی می‌دانیم که تشخیص کیفیت شیره انگور طبیعی کار چندان ساده‌ای نیست حتی فروشندگانی که از طرف تولید کننده شیره انگور را به فروش می‌رسانند نیز نمی توانند تشخیص دهند که کدام شیره از کیفیت بیشتری برخوردار است. همانطور که قدیمی تر ها می گویند یکی از راه های تشخیص شیره انگور با کیفیت طعم و مزه و رنگ و روی شیره است. حتی آنها با بو کشیدن شیره می توانند بگویند که کدام از کیفیت و مرغوبیت بهتر و بیشتری برخوردار می باشد.

اما اگر در این زمینه تجربه ای ندارید به توصیه های کارشناسان ما در این زمینه توجه کنید. برای تشخیص شیره انگور مرغوب باید به این نکات توجه کنید: طعم و مزه شیره انگور؛ اگر شیره از طعم خوب و شیرینی برخوردار باشد می‌توان گفت که روش تهیه آن خوب بوده است. باید دقت کنید که در هنگام مزه کردن باید طعم شیرین انگور را حس کنید و شیره نباید بی مزه باشد همچنین توجه داشته باشید که نباید طعم شیرین آن غیر طبیعی باشد.

گاهی تولیدکنندگان برای شیرین شدن شیره از شکر استفاده می‌کنند که این باعث کاهش هرچه بیشتر کیفیت و طعم آن می‌شود. رنگ شیره انگور؛ یکی دیگر از راههای تشخیص شیره انگور اصل، رنگ آن است رنگ شیره انگوری که به روش طبیعی تهیه شده است عسلی مایل به قهوه ای یا خرمایی می‌باشد.

بررسی میزان غلظت استاندارد شیره انگور خالص

بررسی میزان غلظت استاندارد شیره انگور خالص آنچه باعث افزایش ماندگاری و بهتر شدن روش نگهداری شیره می‌شود گرفتن رطوبت انگور در هنگام پخت شیره است. در روش سنتی به صورت چشمی با دیدن غلظت آن حرارت را قطع می کنند ولی در روش های صنعتی غلظت شیره توسط دستگاه بررسی می شود و هنگامی که به غلظت مناسب رسید حرارت توسط دستگاه به صورت اتومات قطع می‌شود.

در روش‌های سنتی به خاطر انباشتن شیره در یک دیگ رطوبت آن دیده نمی‌شود اما در روش صنعتی شیره در دیگ های مخصوص با اندازه های مناسب و با حرارت ملایم به غلظت کافی می رسد .قابل توجه است که بدانید شیره انگوری که از کیفیت و غلظت مناسبی برخوردار باشد باید مانند عسل کش‌دار باشد که کمی شل تر از قاشق خالی شود غلظت مناسب شیره باعث میشود که شیره طول عمر بیشتری داشته و زمان ماندگاری آن افزایش یابد.

استانداردهای موجود بر روی بسته بندی محصول نشان دهنده غلظت مناسب و کیفیت خوب آن است. همچنین نشانه این است که این محصول با روش های کاملا بهداشتی تهیه شده است.در هنگام خرید به علامت استاندارد موجود بر روی بسته بندی توجه فرمایید.

عمده فروشی شیره انگور خالص ارزان

عمده فروشی شیره انگور خالص ارزان امروزه اکثر فروشندگان محصولات خود را به صورت عمده به فروش می رسانند.عمده فروشی هم به نفع فروشنده و هم به نفع خریدار است.فروش شیره انگور نیز به صورت عمده و ارزان تر از خرده فروشی آن می باشد. معمولا عمده فروشی شیره انگور بیشتر برای صادرات آن انجام می شود و رونق فراوانی دارد.صادر کننده شیره انگور به دنبال راهی برای سود بیشتر هستند به همین خاطر شیره را به صورت عمده خریداری کرده و صادر می کنند.

فروش عمده شیره انگور طبیعی و ارزان به صورت کلی و جزئی در اینجا به مقدار قابل توجهی انجام می‌گیرد که می‌توان گفت شیره انگور خالص یکی از محصولات پرطرفدار و پرخاصیت است. خاصیت نیرو زایی و مزه و طعم عالی شیره انگور همیشه مورد توجه خریداران بوده و ما را بر آن داشته تا در این فروشگاه شیره انگور کاملاً طبیعی و درجه یک را با قیمت ارزان تولید و به دست مصرف کنندگان برسانیم.

خواص فوق‌العاده شیره انگور باعث شده که مشتریان زیادی به صورت عمده و جزئی به سفارش آن روی بیاورند این ماده پرطرفدار بر طبق استانداردهای جهانی تولید شده و توسط بهترین دستگاههای تمام اتومات و بدون دخالت دست تهیه می شود. این فروشگاه دارای مجوز قانونی و رسمی بوده و همچنین تاییدیه بهداشت جهانی دارد که خیال شما را از بابت کیفیت و بهداشت راحت کند. اگر به دنبال خرید عمده این محصول با مناسب ترین قیمت هستید حتما به سایت ما مراجعه نمایید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما